Vuosi 2021 - toiminta

VUOSI 2021

Lahden Puutarhaseura

toivottaa Hyvää ja Rauhallista Joulunaikaa sekä Onnellista Uutta Vuotta 2022!

Lahden Puutarhaseuran hallitus

Lahden Puutarhaseura ry

Vuosikokouksessa ke 31.3.2021 käytiin läpi sääntöjen vuosikokoukselle määräämät asiat. Koronatilanteesta johtuen vuosikokous pidettiin etänä Teams-ohjelman välityksellä. 
Hallituksen kokoonpanossa tapahtui joitain muutoksia. Vuoden 2020 hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus. Toimintasuunnitelma vuodelle 2021 sisältää tapahtumia, jotka toivomme voivamme kesäkauden aikana toteuttaa. 
Tapahtumista tiedotetaan enemmän heti, kun koronatilanne antaa myöten ja mahdollisuuden suunniteltujen tapahtumien järjestämiseen.
Jäsenmaksu säilyi entisellään ollen  näin 20,- euroa vuodelle 2021.

Lahden Puutarhaseura ry
Toimintakertomus aukeaa klikkaamalla 
Lataa

toimintakertomus2021.pdf

Lataa

Lahden Puutarhaseura ry:n vuosikokous 
ke 31.3.2021 etäkokouksena alkaen klo 18.00

Koronatilanteesta johtuen kokous pidetään etänä. Osallistua voit tietokoneella, tabletilla, (äly)puhelimella tai muulla "älylaitteella". Käytämme Teams-ohjelmaa. Tietokoneella osallistuessasi sinun ei tarvitse ladataTeams -sovellusta itsellesi, vaan seuraat käynnistyslinkin ohjeita.
Puhelimella osallistuminen vaatii Teams -sovelluksen latauksen, ellei sovellusta puhelimessasi jo ole.

Halutessasi voit kokeilla jo aikaisemmin linkin toimivuutta. Jos osallistuminen askarruttaa, niin olethan yhteydessä Puutarhaseuran sähköpostiin. Voimme neuvoa vaikkapa puhelimen kautta ja kokeilla liittymistä yhdessä. Rohkeasti kokeilemaan, osallistuminen ei ole vaikeaa.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen vuosikokoukselle määräämät asiat: toimintakertomus, tilinpäätös, toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Vuoden 2021 jäsenmaksu vahvistetaan vuosikokouksessa ja jäsenmaksulaskut lähetetään postitse tai sähköpostilla jäsenille kokouksen jälkeen.

TERVETULOA!
Lahden Puutarhaseura ry 
Hallitus

Liity kokoukseen napsauta alla olevaa linkkiä

Etsi