Liity jäseneksi

Jäseneksi voivat liittyä kaikki puutarhasta, kasveista, retkistä ja puutarha-aiheisista tapahtumista kiinnostuneet.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi.

1. Maksa jäsenmaksu, 20 € Lahden Puutarhaseuran tilille FI90 1085 5001 4224 63.
Muista merkitä tositteeseen nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

2. Täytä ja lähetä jäsenhakemuksesi oheisella Jäsenhakemuslomakkeella.

Täytä kaikki tähdellä merkityt kentät.
Puutarhaliiton yhteistyökumppanit voivat ilmoittaa sinulle mm. jäseneduistaan kun ruksaat kohtaan Kyllä.

3. Lähetä kuva/kopio maksukuitista sähköpostiosoitteeseen       lahdenpuutarhaseurary@gmail.com

Jos sinulla on kysyttävää tai ilmoitettavaa, voit ottaa yhteyttä sihteeriin tai puheenjohtajaan.
Yhteydenotto käy kätevästi myös Yhteydenotto-lomakkeellamme.

Meitä on täällä laaja joukko monenlaisia puutarhaihmisiä, harrastajista puutarha-alan ammattilaisiin. Puutarha ja kasvit ovat kaiken ikäisten ihana ja piristävä harrastus.

Tervetuloa mukaan mukavaan seuraan!

Alempana jäsenedut, ole hyvä.

Jäsenhakemus

Jäsenedut puutarhaseuran jäsenille

HANKKIJA OY Lahti (Holma)  Alennus 5 - 12% tuotteesta riippuen

Kukkatarha Koskinen, Lahti   Alennus 10%  (Ei kukkakimpuista)

Sporttikone, Lahti (Siemen ja Kone)  Annossiemenet (kukat ja vihannekset) - alennus 10% sekä normaalihintaiset ruukut ja koriste-esineet - alennus 10 %

Vihertalo Varpula Oy, Lahti  Alennus puutarhaliikkeestä ostettuna 10 %

VUOKRAVALINE.FI, Lahti  Alennus kaikista kaluston vuokrahinnoista -10% ja kotitalousvähennyskelpoisesta puutarhatyöstä -10% alennus.

Parturi-Kampaamo PrettyHair  Alennus 10% palveluista
Tmi Tia-Mari Ylinen. Vapaudenkatu 1, Lahti

Kotipuutarhalehden tilauksesta -15% alennus jäsenille.
Jäsenenä saat jatkuvan alennuksen Kotipuutarhalehden tilaushinnasta.

Etuoikeus retkille, tapahtumiin ja muihin järjestämiimme tilaisuuksiin.

KATSO MYÖS PUUTARHALIITON JÄSENEDUT - alla 🔻

Puutarhaliiton jäsenedut yhteisellä jäsenkortilla

Seuraavat jäsenedut ovat voimassa vain Puutarhaliiton yhteisellä jäsenkortilla ja edut saat voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä.
Tästä linkistä löytyvät jäsenetuja antavat yritykset.

Kotipuutarhalehti jäsenhintaan

Jäsenenä saat jatkuvan alennuksen Kotipuutarhan tilaushinnasta. Jäsentilaus on kestotilaus, joka jatkuu vuosi kerrallaan ilman erillistä uudistamista. Tilaukseen sisältyy digilehti ja -arkisto. Kotipuutarha ilmestyy 9 kertaa vuonna 2023.

HuomMikäli sinulla on voimassa oleva Kotipuutarhan normaalihintainen tilaus, voit muuttaa sen jäsentilaukseksi alla olevasta linkistä löytyvällä tilauslomakkeella. Tällöin jäsenhinta astuu voimaan seuraavasta laskutusjaksosta.

Lisätietoja ja tilauksen teko tästä linkistä
Muuta:
Tapahtumista, vuosikokouksesta ja muista huomion arvoisista asioista lähtee jäsenille tieto sähköpostilla tai postitse.
Myös yhdistyksen Facebook-sivuilla ja Instagramissa tiedotetaan ja kerrotaan tapahtumista. Facebook-sivuilla voi myös jakaa kuvia ja keskustella puutarhan ja kasvimaailman asioista.
Etsi