Etsi

Yhdistyksen jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi.

Yhteydenotto ja jäseneksi liittyminen käy kätevästi Yhteys-lomakkeella

Tervetuloa seuraan!
Lahden Puutarhaseura

Jäseneksi

voivat liittyä kaikki puutarhasta, kasveista tai puutarharetkistä kiinnostuneet. Meitä on täällä monenlaisia puutarhaihmisiä, laaja joukko harrastajia kuten myöspuutarha-alan ammattilaisia. Puutarhan hoito on kaikenikäisten harrastus 🌼

Jäsenalennuksia saat mm.seuraavista liikkeistä:
Vihertalo Varpula Oy:n puutarhaliikkeestä.  Alennus 10 %
Lahden Siemen ja Kone Oy:n puutarhaliikkeestä.  Alennus vaihtelee 5% - 10%:n välillä tuotteista riippuen.

Kotipuutarhalehden tilauksesta 15 euron alennus. Alennus lasketaan normaalihintaisesta kestotilauksesta. (Katso tämän sivun alaosa)

Jäseneksi liittymisasioissa tai lisätietoja halutessasi ota yhteyttä sihteeriin(Yhteystiedot)

Yhdistyksen jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi.
Tervetuloa puutarhaseuraan!

Yhteistyössä mukana:
Rajakatu 2, 15100 Lahti

Lahden Siemen ja Kone Oy
Saksalankatu 28, 15100 LAHTI

Kotipuutarhalehti jäsenhintaan

Kotipuutarha-lehti jäsentilauksena Jatkuva -15 € vuosialennus Puutarhaliittoon kuuluvien puutarhayhdistysten ja VYL:n jäsenyhdistysten henkilöjäsenille. Alennus lasketaan normaalihintaisesta kestotilauksesta. Vuonna 2021 jäsenhinta on 58 € / 10 nroa (norm. 73 €)

Jäsentilauksen voit tehdä tästä linkistä
Muuta:
Yhdistyksen jäsenillä on retkille, tapahtumiin ja tilaisuuksiin etuoikeus.
Tapahtumista, vuosikokouksesta ja muista huomion arvoisista asioista lähtee jäsenille tieto sähköpostilla tai postitse.
Myös yhdistyksen Facebook-sivuilla ja Instagramissa tiedotetaan ja kerrotaan tapahtumista. Facebook-sivuilla voi myös jakaa kuvia ja keskustella puutarhaan ja kasvimaailmaan liittyvistä asioista.