logo header-photo

Tällä sivulla näkyy seuramme tällä hetkellä tiedossa olevat tulevat tapahtumat. Näiden lisäksi tulossa ainakin mm. sieniaiheinen luento syyskuussa. Tapahtumista lisää näillä sivuilla ja seuran Facebook-sivuilla.

TULOSSA:

26.5.  Taimitori kirjaston/teatterin aukiolla

1.7.    Avoimet Puutarhat

27.-28.7. Kesäretki Lounais-Suomen puutarhakohteisiin

Rauman ympäristö, myös ihana Vanha-Rauma. Reissukartalla myös mm. Masku, Pyhämaa, (Pyhäranta) ja Hämeenkyrö, joista kaikista löytyy mielenkiintoisia puutarhateemaisia käyntikohteita.

11.8.   Puutarhayhdistysten kesätapaaminen Karkkilassa, kaikki jäsenet tervetuloa. Lisätietoja myöhemmin.

22.8.   MMT, puutarhatieteen dosentti Erja Rappe luennoi puutarhan ja kasvien hyvää tekev'ästä vaikutuksesta aiheenaan "Hyvinvointia luonnosta ja puutarhanhoidosta".

Paikka: Lahden pääkirjaston auditorio. Lisätietoja myöhemmin.

Tulevia retkiä, luentoja ja tapahtumia ajatellen, voit laittaa ideoita tai vinkkejä meille sähköpostilla osoitteeseen lahdenpuutarhaseurary@gmail.com